O nouă tranşă de bani a fost virată, de la bugetul local al municipiului Deva, către Spitalul Judeţean de Urgenţă. Este vorba despre aproape 90.000 de lei, sumă destinată pentru achiziţionarea de aparatură de echipamente medicale în Secţiile Interne II şi Pneumologie, conform solicitărilor şefilor de secţii.

Astfel, municipalitatea a plătit suma de 82.695,27 de lei, dintre care 34.806,31 de lei pentru Secția Interne II și 47.888,96 de lei pentru Secția Pneumologie. „Banii au fost alocați conform prevederilor Hotărârilor Consiliului Local nr. 93/2018 și 125/2018 privind aprobarea asocierii Municipiului Deva prin Consiliul Local Deva cu Spitalul Județean de urgență Deva”, spun cei de la Primăria Deva.

De la începutul anului 2018 şi până în prezent, Primăria Deva a plătit către Spitalul Județean de Urgență o sumă totală de 401.965,34 de lei.

Reprezentanţii municipalităţii devene spun că vor continua să susțină financiar Spitalul Județean de Urgență – chiar dacă unitatea medicală se află în subordinea Consiliului Județean Hunedoara – pentru că spitalul deservește, în cea mai mare parte, cetățenii municipiului Deva.

Articolul precedentPasul Vâlcan, vizat de investitorii privați
Articolul următorCăutat de autorităţile judiciare franceze, prins de poliţiştii hunedoreni, la Deva