Parlamentar bucureștean, în mijlocul cetățenilor din Valea Jiului. Filială USR la Vulcan. În cursul acestui weekend a fost inaugurată filiala USR din municipiul Vulcan, dar și noul sediu de la Lupeni.

La cele două evenimente a luat parte deputatul Cristina Prună cea care în ultimul an a încercat să fie aproape atât de oamenii Văii Jiului cât și de problemele care există în minerit.

„În urmă cu exact un an, veneam pentru prima dată în Valea Jiului și coboram în subteranul minei Lupeni, alături de colegul meu Tarcan Emil, după tragicul accident din luna octombrie 2017. Este extraordinar să văd, un an mai târziu, cum USR crește pe zi ce trece în Valea Jiului! Astăzi, am participat la înființarea filialei USR Vulcan și la inaugurarea sediului USR Lupeni. Am ținut audiențe în stradă tot la Vulcan și am strâns semnături pentru campania de schimbarea a legilor electorale Oameni noi în politică. Le urez mult succes colegilor de la Vulcan în dezvoltarea noii filiale. În Valea Jiului avem deja 3 filiale, USR Petroșani, USR Lupeni și USR Vulcan, iar extinderea continuă! Inaugurarea noului sediu USR de la Lupeni reprezintă un nou pas în viața acestei organizații. Vom continua să ne apropiem de cetățeni prin diferite proiecte, vom ține audiențe și îi vom reprezenta în fața instituțiilor statului, atât prin participarea la ședințele de Consiliu local cât și în Parlament. Îi invităm alături de noi pe toți cei care vor să se implice și să contribuie la schimbarea Văii Jiului”, a precizat deputatul USR Cristina Prună.

Cristina Prună și-a inaugurat în primăvara acestui an un birou parlamentar la Petroșani, fiind astfel singurul parlamentar din afara județului care a realizat un astfel de pas.

Articolul precedent„Ipostaze hunedorene din epopeea unității românești: 1918”, vernisaj la muzeul din Deva
Articolul următorLucrări de întreținere la fântânile arteziene din Vulcan