Andrada Gîrnița din municipiul Vulcan are nevoie de ajutorul semenilor. Tânăra în vârstă de 18 ani se luptă cu o boală cruntă. În urmă cu doi ani, Andrada a fost diagnosticată cu o tumoră ovariană care cântărea aproximativ 3 kilograme. Lovitura dură a primit-o anul acesta: boala a recidivat, iar tumorile s-au extins.

“După operație, au urmat luni de zile de chimioterapie. Ultimul RMN efectuat în anul 2018, a scos la iveală faptul că boala a recidivat, fiind nevoită să se întoarcă într-o clinică de specialitate din Timișoara, unde a trebuit să fie operată din nou, de data aceasta medicii extirpând 5 tumori. Medicii chirurgi au afirmat că Andrada mai are alte câteva mii de tumori microscopice împrăștiate în tot organismul. Din păcate, medicii de la clinica de specialitate nu au foarte multe soluții pentru a o vindeca, boala de care suferă, fiind o forma rară de cancer nemaiîntâlnită în țară. În aceste condiții, familia s-a văzut nevoită să apeleze la sprijin extern, soluția a fost găsită la o clinică de specialitate din Turcia, unde ea ar putea fi operată în schimbul sumei de 20.000 de euro, bani care ar acoperi prima intervenție chirurgicală”, arată reprezentanții Crucii Roșii Vulcan, care au sărit în ajutorul tinerei.

Pentru mai multe informații despre cum o puteți ajuta pe Andrada, mama Andradei vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0741.398.640.

 

Articolul precedentUn tânăr hunedorean îşi caută mama biologică. „Sper să fiu unul dintre norocoșii copii, adoptați din România, care își cunoaște trecutul”
Articolul următorLiberalii hunedoreni se pregătesc pentru alegerile din 2020