Un tânăr hunedorean îşi caută mama biologică. „Sper să fiu unul dintre norocoșii copii, adoptați din România, care își cunoaște trecutul”

Un tânăr de 28 de ani, născut în localitatea hunedoreană Turdaş, din apropiere de Orăştie, şi adoptat de o familie din altă ţară, îşi caută acum mama biologică.

Pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children/ Copiii niciodată uitaţi ai Românei”, tânărul a scris un mesaj emoţionant. El face un apel la cei care îl pot ajuta cu informaţii pentru a-şi găsi mama biologică. „Salutări din Germania! La vârsta de un an am fost adoptat din România. Numele meu a fost Petrilă Mircea Aurel, m-am născut la data de 17 noiembrie 1990 în Turdaş, judeţul Hunedoara. Îmi doresc foarte mult să îmi găsesc mama biologică. Numele ei era Petrilă Elena, din Orăştie, judeţul Hunedoara. Găsirea familiei mele biologice ar însemna enorm de mult pentru mine. Citind frumoasele anunțuri de aici și eu sper să fiu unul dintre norocoșii copii adoptați din România care acum își cunoaște familia, trecutul și tot ce s-a întâmplat atunci. Nu judec decizia mamei mele, sigur nu a avut posibilitatea de a mă ține lângă ea. Înțeleg că timpurile au fost foarte grele. Întotdeauna o voi iubi și o voi respecta că mi-a dat viață, dar și că a ales o viață mai bună pentru mine, mai bună decât ea însuși mi-ar fi putut oferi!! Vă rog foarte mult să distribuţi anunțul meu. Poate că o simplă distribuire este tot ce trebuie pentru a ajunge la ea. Mulțumesc tuturor. Sărbători sfinte și fericite!”, a scris tânărul pe reţeaua de socializare.

“The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României https://m.facebook.com/theneverforgottonromanianchildren/este o pagină de Facebook, creată special, prin intermediul căreia copiii care au fost adoptaţi în străinătate, deveniți acum adulţi, postează mesaje pentru căutarea părinților lor naturali.

Articolul precedentCondiții perfecte pentru schiat în stațiunea montană Straja
Articolul următorO tânără din Valea Jiului se luptă cu o formă rară de cancer