O nouă investiție este realizată pentru copiii din municipiul Lupeni. După ce recent, la Lupeni, a fost inaugurat cel mai modern parc din Valea Jiului, tot aici se realizează încă o astfel de investiție.

În aceste zile, pe raza municipiului Lupeni se derulează un nou proiect de acest fel care are ca obiectiv construirea unui teren de sport și amenajarea unui loc de joacă pentru copiii care locuiesc în cartierul Bărbăteni, mai exact în zona blocului 60.

”Continuăm lucrările de amenajare a terenului de fotbal și locului de joacă pentru copii din zona blocului 60 din cartierul Bărbăteni. Răspundem în acest fel cererilor primite de la cetățenii care locuiesc în această zonă și care au solicitat să facem această investiție, pentru care am răspuns, firesc, în mod favorabil. Ne dorim ca, în perioada următoare, să reușim să realizăm cât mai multe astfel de investiții care-i au ca principali destinatari pe copii, pentru că în activitatea mea de cadru didactic, dar și ca părinte, am văzut cât de importante sunt locurile de joacă și terenurile de sport pentru orice comunitate”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Articolul precedentCum ajunge apa la robinet?
Articolul următorAvocatul Poporului revine în judeţul Hunedoara