O nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor străzii, în judeţul Hunedoara

În judeţul Hunedoara se va derula o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor sau pisicilor care trăiesc pe stradă sau a celor ai căror stăpâni nu îşi permit să plătească costul unei astfel de operaţii.

Acţiunea se va desfăşura în perioada 23 24 noiembrie şi va avea loc, de data aceasta, la Călan, fiind organizată de Asociația „Bobitza’s Ark” Hunedoara și Dog Rescue Norway. Pentru că ştim că este singura soluţie umană de a-i ajuta să scape de chinul unei vieţi de chin, pentru că nici noi nu îi vrem pe stradă, fugari hăituiţi, pentru că îi iubim şi ne pasă, continuăm cu campaniile de sterilizare gratuită pentru animăluţele străzii, dar şi pentru cele cu stăpâni care vor, dar nu îşi permit. Mulţumim Kristin Sundby şi Dog Rescue Norway, generos sponsor principal. Mulţumim Rudi Hofmann şi întregii lor echipe minunate şi talentate. Mulţumim voluntarilor inimoşi care ştim că vor veni şi de data aceasta să ne ajute. Pentru programări şi detalii vă stă la dispoziţie Nora Trifan, la telefon 0744.274.582, sau Asociatia Bobitza’s Ark, la telefon 0724.379.377, sau prin mesaje pe Fecebook şi Whatsapp”, a scris, pe reţeaua de socializare, Roxana Simion, preşedintele Asociaţiei „Bobitza‘s ArkHunedoara.

O altă campanie de sterilizare gratuită a animăluţelor străzii sau ale celor ai căror stăpâni au venituri modeste a mai avut loc în judeţul Hunedoara, în luna septembrie, în localitatea Brănişca.

Articolul precedentBrazi artificiali, ghirlande luminoase și alte decorațiuni vor împodobi Valea Jiului
Articolul următorAccident pe DN 7. O tânără de 24 de ani a ajuns la spital