O firmă din județul Dâmbovița va întreține sistemul de iluminat public din Petroșani. În luna mai a acestui an, municipalitatea de la Petroșani a scos la licitație contractul pentru întreținerea și repararea sistemului de iluminat public de pe raza localității.

La acel moment, contractul a fost estimat la suma de  227.988 de lei. În urma procedurii de licitație, o firmă din județul Dâmbovița și-a adjudecat contractul la valoarea de 158.607 lei. Rezultă astfel o economie de 69.381 lei. De serviciile de întreținere se va ocupa o firmă din Dâmbovița, Euro-Audit Service. Conform docuemntației,municipalitatea va emite comenzi de lucru și va achiziționa materialele necesare lucrărilor.

Prin aceasta se va avea în vedere îmbunătățirea calității sistemului de iluminat public, garantarea permanenței în funcționarea sistemului de iluminat public, întreținerea tuturor componentelor aferente sistemului de iluminat public, verificarea și supravegherea continup a funcționării rețelelor electrice de joasă tensiune și a corpurilor de iluminat, scăderea costurilor de mentenanță, menținerea în stare de funcționare la parametrii optimi a tuturor componentelor aferente sistemului de iluminat public”, arată  reprezentanții DADPP Petroșani.

În acest context, vor fi înlocuite mai multe corpuri de iluminat defecte de pe raza municipiului Petroșani

 

 

Articolul precedentRazie la Hunedoara: peste 140 de persoane, legitimate. Ce au găsit polițiștii?
Articolul următorScene de film poliţist, între Hunedoara şi Caraş-Severin. Hoţi de lemne, cu oamenii legii pe urme