Autorităţile locale din municipiul Hunedoara au decis să monteze 11 platforme noi pentru colectarea deşeurilor. Instalarea acestora a început, de câteva zile, în mai multe zone ale oraşului.

 

Sursa foto: Primăria Hunedoara

Containerele sunt compuse din câte patru-cinci module, pentru gunoiul menajer, dar și pentru colectarea selectivă a deșeurilor din hârtie, carton, plastic și metal. „Noi am montat o astfel de platformă în parcarea blocului CEC, în urmă cu mai bine de un an și pentru că a avut succes și reprezintă o modalitate prin care deșeurile sunt colectate selectiv de către cetățenii care locuiesc în acea zonă, am decis să mai montăm alte 11 astfel de platforme în oraș, pentru că le-am promis hunedorenilor o Hunedoara curată și facem tot ce ține de noi ca să avem un oraș curat!”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Deja au fost montate două astfel de platforme, pe strada Gheorghe Barițiu, lângă fostul bar „Roxanne”, și pe Bulevardul Dacia, în spate la Sanitas, din municipiu. În perioada următoare, vor mai fi instalate în Piața Florilor, lângă gardul Școlii Generale nr. 6, precum şi pe străzile Eliberării, în proximitatea țevii de gaz, Gheorghe Barițiu, în spatele agenției CEC, Oțelarilor, lângă blocul CM5, Stadionului, lângă blocul B5, Stadionului, bloc B4, Transilvaniei, lângă Atelierul Școală, Luncii, bl. B3, şi Mărțișorului, în spatele farmaciei.

Reprezentanţii administraţiei publice locale mai spun că, pe raza municipiului Hunedoara, urmează să fie instalate alte 10 platforme îngropate pentru colectarea deșeurilor menajere, pe lângă cele 11 deja existente.

Articolul precedentCele mai bune biblioteci din judeţ vor fi premiate
Articolul următorBanner împotriva desfiinţării vacanţei din februarie, afişat la Straja