Cele mai bune biblioteci din judeţ vor fi premiate

Cele mai bune biblioteci din judeţul Hunedoara, care s-au remarcat prin activitatea derulată pe tot parcursul anului trecut, vor fi premiate în cadrul unei festivităţi ce va avea loc la Teatrul de Artă din Deva.

Bibliotecarii hunedoreni îşi dau întâlnire pe data de 7 martie, începând cu ora 11:00, la Sala „Reduta” a teatrului devean. Cu acest prilej, vor fi decernate premiile pentru cea mai bună bibliotecă publică municipală, orășenească și comunală care, în anul 2018, a înregistrat cele mai bune rezultate.

Acest eveniment se organizează încă din anul 2011, la inițiativa Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara din Deva. Scopul acestuia este, printre altele, de a stimula instituțiile de carte de a diversifica activitățile cultural -educative pentru public. Premiile reprezintă o recunoaștere și o apreciere a întregii activități a bibliotecarilor depuse de-a lungul unui an.

Articolul precedentSarmizegetusa Regia, încă sub mantia groasă a iernii. Programul de vizitare a capitalei dacilor s-a modificat
Articolul următorNoi platforme pentru colectarea gunoiului, la Hunedoara