Un parc din municipiul Lupeni și-a recăpătat strălucirea. Autoritățile locale au realizat o investiție din fonduri proprii și cu un efort financiar minim au reușit să obțină un efect maxim. Parcul din zona fostului CAP arăta ca după război, însă acum, după ce lucrările au fost finalizate, locul este catalogat drept cel mai frumos din Valea Jiului.

”Parcul de la CAP este unul din spațiile publice în care cetățenii din Lupeni petrec mult timp și tot aici organizăm o serie de evenimente publice. Mi-am dorit foarte mult ca acest parc să fie modernizat și mă bucur că proiectul nostru în acest sens a fost finalizat și, după cum se  poate vedea, este unul cu care ne putem mândri. Am convingerea că acest parc este acum, după finalizarea lucrărilor de modernizare, unul dintre cele mai frumoase locuri de promenadă, odihnă și distracție din Valea Jiului. Invit cetățenii Lupeniului să se bucure de acest nou obiectiv și, în același timp, îi invit să păstreze curățenia și integritatea acestuia”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Acum, după reabilitare, parcul de la CAP din Lupeni are o cu totul și cu totul altă înfățișare, fiind configurat după toate standardele arhitecturale, ca spațiu multifuncțional, Aici au fost refăcute aleile pietonale și spațiile verzi, s-a modernizat filigoria, s-au montat noi echipamente d ejoacă pentru copii, s-au montat bănci noi, a fost schimbat sistemul de iluminat, iar în centru a fost amenajată o piațetă care va găzdui evenimente publice destinate cetățenilor, constituind în aceași timp un spațiu de joacă pentru copii.

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentFOTO| Autobuzele închiriate de municipalitate de la Timişoara, aduse, astăzi, la Deva
Articolul următorSe actualizează baza de date a asociaţiilor de proprietari din Deva. Reprezentanţii acestora, convocaţi la primărie