Anul școlar va debuta în condiții optime în municipiul Lupeni. Aceasta este concluzia pe care a tras-o primarul municipiului Lupeni, după întâlnirea de lucru cu directorii unităților de învățământ de pe raza acestei localități din Valea Jiului.

”Ne dorim ca și la Lupeni să putem crește constant și permanent calitatea actului de învățământ. Ca fost profesor și director de Colegiu știu că, dincolo de o școală frumoasă, cu clădiri și mobilier modern, cu profesori bine pregătiți și cu elevi dornici să învețe, reușita acestui deziderat depinde foarte mult și de infrastructura educațională. Avem nevoie de dotări cu echipamente de ultimă generație, cu laboratoare și ateliere modernizate, cu material didactic de cea mai bună calitate. Suntem preocupați de toate acestea și, pot să spun că, în această direcție, am făcut pași importanți înainte, inclusiv prin accesrea de fonduri europene”, a precizat primarul Lucian Resmeriță.

La Lupeni noul an școlar va începe, la fel ca în întreaga țară, luni, 10 septembrie când elevii sunt așteptați să revină în bănci iar profesorii la catedră.

Articolul precedentDrumeții prin frumusețile Văii Jiului
Articolul următorAproape un sfert dintre locuitorii din Orăştie, încă fără curent, de mai bine de 30 de ore