Dacian Ciodaru, consilier județean din partea PSD, și-a dat demisia astăzi. Acesta a renunțat la funcția pe care o deținea în legislativul județean, anunțând că va pleca și din partidul din care a făcut parte timp de mai mulți ani.

Dacian Ciodaru a renunțat la mandatul de consilier județean. Acesta și-a prezentat demisia după ședința Consiliului Județean (CJ) Hunedoara ce a avut loc astăzi. El a declarat că a făcut acest pas din dorința de a se alătura unei alte formațiuni politice. Este vorba despre Pro România, partid condus la nivel național de fostul premier Victor Ponta.

Ciodaru a fost consilier județean din 2016. El a condus, o perioadă, și organizația de tineret a social democraților hunedoreni. În prezent, acesta este consilierul personal al primarului orașului Simeria, Emil Rîșteiu.

Primarul Simeriei, cu gândul la partidul lui Ponta

Și primarul orașului Simeria, Emil Rîșteiu, a anunțat că vrea să părăsească tabăra social-democraților pentru a merge la același partid, cel al lui Victor Ponta. Momentan, el rămâne membru PSD și nu va demisiona din partid, „mișcare” care ar duce la pierderea mandatului său de primar. Emil Rîșteiu se află la conducerea orașului Simeria din anul 2012. Acesta a fost reconfirmat primar în urma alegerilor locale din 2016.

Potrivit unor surse, se pare că, mai mulți primari din județul Hunedoara și-ar fi exprimat intenția de a se alătura formațiunii politice condusă de fostul premier Victor Ponta.

Articolul precedentFOTO| Jandarmii s-au întrecut la schi în Pasul Vâlcan
Articolul următorFemeie de 52 de ani, amenințată de concubinul în vârstă de 70 de ani