Cei mai buni schiori, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara, s-au întrecut în Pasul Vâlcan, în cadrul unei competiții devenită deja tradiție.

Intitulată „Cupa Jandarmeriei la Schi -Hunedoara 100”, competiția a adunat cei mai buni jandarmi schiori hunedoreni și nu numai. La acest concurs participă, an de an, reprezentanţi din cadrul tuturor structurilor montane şi nu numai, care îşi demonstrează astfel şi calităţile de buni schiori.

Anul acesta, competiția a adunat la linia de start 17 schiori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara, doi schiori din cadrul Serviciului Public Salvamont Hunedoara şi trei schiori din cadrul Primăriei Municipiului Vulcan. Concursul a constat în două manşe de slalom. Cei mai buni dintre ei au fost premiați, câştigătorilor le-au fost acordate diplome şi cupe.

 

 

La eveniment a luat parte și prefectul judeţului Hunedoara, Fabius-Tiberiu Kiszely, inspectorul şef al ISU Hunedoara, colonelul Viorel Demean, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, inspectorul şef al IJJ Hunedoara, colonel dr. Robert-Iulian Vîță, jandarmi montani hunedoreni, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor publice cu care există relaţii de colaborare sau cooperare.

Articolul precedentCampionat de fotbal destinat copiilor din Țara Hațegului, la a treia ediție
Articolul următorLovitură pentru PSD Hunedoara. Un consilier județean și-a dat demisia, iar un primar și-a anunțat afinitatea pentru un alt partid