Administraţia publică locală din municipiul Hunedoara nu majorează taxele și impozitele pentru anul 2019. Locuitorii vor plăti aceleaşi „biruri” ca şi în 2018.

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, a inițiat un proiect de hotărâre care va fi supus la vot în ședința de Consiliu Local de la sfârșitul acestei luni, prin care dările rămân la același nivel ca în anii precedenți. „Impozitele și taxele locale în municipiul Hunedoara nu au fost majorate în mandatul meu de primar. Consider că la acest nivel de impozitare, am reușit să facem o colectare mai bună a taxelor și impozitelor locale, atât de la persoanele fizice, cât și de la persoanele juridice”, declară Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

„Chiar dacă ne situăm mult sub nivelul altor orașe la sumele impuse ca taxe și impozite locale, am căutat să compensăm această situație de fapt prin atragerea altor surse de finanțare, cum ar fi fondurile guvernamentale sau europene pentru dezvoltarea municipiului Hunedoara”, adaugă primarul Bobouțanu.

Articolul precedentFOTO| Clădirea fostei Case de Cultură din Deva, iluminată în culorile Tricolorului
Articolul următorDevenii care au depus dosare pentru locuinţe ANL, chemaţi să le reactualizeze