Locuitorii municipiului Orăştie încă resimt efectele incendiului ce a avut loc în urmă cu două luni şi din cauza căruia aproape tot oraşul a rămas fără curent electric. Sunt anunţate noi întreruperi de energie electrică, astăzi şi mâine, pe mai multe străzi.

Reprezentanţii companiei de electricitate spun că, în perioada 29 -30 noiembrie, la Orăştie se vor realiza lucrări de racordare în posturi de transformare a patru linii de medie tensiune ce au fost înlocuite integral. Din acest motiv, este posibil ca locuiorii din unele zone ale oraşului să rămână temporar fără curent electric. „E-Distribuție Banat va desfășura, în perioada 29-30 noiembrie 2018, lucrări de racordare în posturi de transformare a patru linii de medie tensiune ce au fost înlocuite integral, în municipiul Orăștie, în vederea creșterii gradului de siguranță în alimentarea clienților și a calității serviciului de distribuție”, arată reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Astfel, posibile întreruperi ale alimentării cu electricitate pot avea loc, în aceste două zile, pe străzile Arcului, Libertății, Kogălniceanu, Unirii (parțial), A.I. Cuza, Progresului, Rebreanu, Tudor Vladimirescu, Gheorghe Doja, Dobrogeanu Gherea (parțial), Fundătura, Vânătorilor, 9 Mai, Cojocarilor, Popa Șapcă, Petru Maior, Plantelor, Digului, Muzicanților, Ilarie Chendi din municipiu.

Reamintim că, aproximativ 80 la sută din populația municipiului Orăștie a rămas fără curent electric, în urma unui incendiu produs, în dimineața zilei de 7 septembrie 2018, la un transformator din stația electrică a orașului. Pana de curent majoră a paralizat aproape tot orașul și a creat pagube majore în casele oamenilor. Realimentarea zonelor afectate s-a făcut treptat, în decursul a trei zile.

Citeşte şi:

VIDEO| Incendiu puternic în stația electrică de transformare din Orăștie. Aproape tot orașul a rămas fără curent!

Articolul precedentCamioanele au interzis, timp de două zile, pe autostrada A1 Deva -Sibiu
Articolul următorLobby pentru continuarea activității la minele Lupeni și Lonea