Caz incredibil la Hunedoara unde patru polițiști și un jandarm au fost agresați după ce au luat la întrebări un grup de petrecăreți care făceau grătare între blocuri și ascultau muzica la maximum. Supărați că oamenii legii au intervenit la fața locului, la solicitarea locatarilor, indivizii s-au luat la trântă la propriu cu forțele de ordine.

Totul s-a întâmplat, ieri, în Cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara. Bărbații au încins gratarul între blocuri și au început cheful cu manele la maximum. Deranjați de zgomotul decibelilor, câțiva locuitori din zonă au chemat la fața locului oamenii legii. Petrecăreții s-au arătat, însă, ofensați de prezența forțelor de ordine care le-au întrerupt paranghelia. După mai multe replici adresate oamenilor legii, scandalul a escaladat, polițiștii și un jandarm, ajunși în zonă, fiind agresați.

În final, toată povestea s-a încheiat la sediul poliției, unde trei indivizi, aflați în stare de ebrietate, au ajuns pentru a da explicații cu privire la cele petrecute. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, în acest caz, fiind deschis un dosar penal.

Articolul precedentDatoriile de miliarde ale Complexului Energetic Hunedoara ar putea fi șterse
Articolul următorTelecabina de pe Cetatea Devei nu va funcționa miercuri. Motivul: revizie tehnică