Sala de ședințe a Primăriei Hunedoara a găzduit, astăzi, o întâlnire a agenților economici care își desfășoară activitatea pe pietonală, pe Bulevardul Corvin, din municipiu. Aproximativ 50 de persoane au fost prezente la întrunirea cu reprezentanții administrației locale.

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, i-a invitat pe oamenii de afaceri cu scopul de a le prezenta stadiul lucrărilor la aleea pietonală și celelalte proiecte din zonă, de a stabili împreună o amenajare urbanistică a zonei și, în același timp, de a asculta problemele cu care se confruntă aceștia.

Sursa: Primăria Hunedoara

„La solicitarea agenților economici care au puncte de lucru aici, vom dezvolta un plan urbanistic zonal (PUZ) prin care se va stabili cât de mult pot să se extindă cu terasele și spațiile comerciale de pe pietonală”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Acesta a adăugat că se va crea și un regulament în care vor fi prevăzute inclusiv orele de aprovizionare, tipul de mobilier agreat pentru terasele din zonă, culorile teraselor ș.a.m.d.. „Între solicitările făcute de oamenii de afaceri se numără îndepărtarea bătătoarelor de covoare și a boxelor din spatele blocurilor de pe Bulevard Corvin, precum și posibilitatea de a folosi, între orele 7:00 – 17:00, parcările rezidențiale din spatele blocurilor”, mai spune Dan Bobouțanu.

Toate solicitările vor fi atent analizate de către reprezentanții Primăriei, care își doresc o colaborare corectă și constantă cu mediul de afaceri. Numai lucrând împreună putem avea un comerț civilizat.

Oamenii de afaceri se vor întâlni din nou cu primarul Dan Bobouțanu, la următoarea întrevedere urmând a fi prezentat regulamentul care va fi discutat cu aceștia înainte de a fi implementat.

Articolul precedentBeneficiarii venitului minim garantat s-au „îmbolnăvit” din cauza muncii
Articolul următorLansare de carte: Jurnalistul Marian Boboc a scris „Alfabetul reclamelor în presa deveană”