O echipă a Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, din care a făcut parte administratorul public Costel Avram, și doi angajați ai Direcției Tehnice, a inspectat, astăzi, tronsonul de drum județean care străbate comuna Brănișca, precum și porțiunea de drum peste barajul de la Mintia.

Sursa foto: CJ Hunedoara

Vizita în teren a survenit în urma solicitărilor venite din partea primarului comunei Brănișca, Adel Ștef, și a locuitorilor nemulțumiți de cum arată partea carosabilă. Gropile apărute în asfalt îngreunează circulația rutieră și reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic.

“Tronsonul de drum județean în cauză este predat de către Consiliul Județean Hunedoara, prin protocol, asocierii de firme care lucrează la construcția autostrăzii A1, asociere care se obligă să-l întrețină în bune condiții pe toată durata șantierului, aspect ce a fost neglijat. În urma deplasării în teren, echipa de control a constatat că DJ 706A are nevoie urgentă de reparații prin plombarea gropilor cu mixtură asfaltică. În perioada următoare, se vor căuta soluții pentru remedierea problemei, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare fluent și fără incidente”, au informat reprezentanții CJ Hunedoara.

Articolul precedentSirenele antiaeriene vor suna, din nou, mâine. Primul exercițiu de alarmare publică din acest an
Articolul următorPlombare, pe timp de iarnă, cu roaba și butelia „la purtător”. S-a întâmplat la Brad