Reparațiile carosabilului, pe o stradă din Brad, au ajuns de râsul unor locuitori ai municipiului, după o postare pe rețeaua de socializare în care câțiva muncitori plombează o groapă folosind… o roabă și o butelie de gaz pentru a încălzi asfaltul.

Sursa foto: Facebook/Brad24

„Stategie de asfaltare în oraș. Roabă, asfalt și butelie (pentru încălziriea asfaltului) și câțiva muncitori pe post de bătaie de joc. Probabil așa este prinsă în Acordul Cadru al Primăriei Municipiului Brad celebra asfaltare a orașului pe care ne-o tot promite de peste 14 ani. Cum să-ti bați joc de oamenii ăia în așa fel? Să-i trimiți pe frigul ăsta cu roaba și butelia prin oraș? Cum poți, în acest secol al tehnologiei, să plombezi pe timp de iarnă cu roaba și cu butelia?! Ce ai făcut toată primăvara, vara, toamna și în toți anii trecuți ?! Ca în Las Fierbinți: Bă ești prost ? Bă ești nebun?”, au scris, pe Facebook, cei de la Brad24.

„Tehnologia” folosită i-a amuzat pe o parte dintre cetățeni care au reacționat imediat. „Dorel asfaltează”, a comentat cineva, în vreme ce alte persoane au rămas neplăcut surprinse de modul cum au acționat muncitorii. „Ca la noi la nimeni!”, a mai scris altcineva.

Articolul precedentInspecție pe DJ 706A – „drumul gropilor”. Mai marii județului au mers la Brănișca să verifice situația în teren
Articolul următorIncendiu la o casă din Aninoasa. Un bărbat a ajuns la spital