Drumul tehnologic de la Petrila a fost reabilitat. Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului a scos la licitația contractul de “Execuție lucrări de reabilitare a drumului tehnologic de legătură între DN66 și strada Republicii din orașul Petrila și lucrări de împrejmuire a incintei principale Mina Petrila”. 2.104.795 de lei este valoarea lucrărilor, iar acestea fac parte din programul de închidere și ecologizare a unității miniere.

„S-a turnat primul km de asfalt din drumul de centură al orașului. Este un obiectiv realizat, atât pentru noi cât și pentru Societatea Națională de Închideri de Mine, pentru că lucrările la drum s-au cerut de 3 ani de zile. Am reușit obținerea finanțării și efectiv se lucrează acum la drum. Termenul final de execuție este 30 noiembrie 2018”, declară VAsile Jurca, primarul orașului Petrila.

Acest tronson este compus din două porțiuni și anume de la Dărănești – intersecția cu Cartieul Bosnia până la intrarea în sediul administrativ al S.M.Petrila, în lungime de 1003 metri și porțiunea a doua în lungime de 470 metri cuprinsă între intrarea în sediul administrativ al S.M.Petrila  până la canton. Această porțiune include și parcarea betonată din fața sediului administrativ.

 

 

 

Articolul precedentUn nou festival folcloric, la Petrila
Articolul următorApaServ se pregătește pentru sezonul de iarnă