Competitor in action during the Red Bull Oslea Hireide in Uricani, Romania on February 2017

Oslea Night Ridge este un eveniment de alergare montană desfăşurat în zona Retezatul Mic – Masivele Oslea – Piatra Iorgovanului şi este organizat de Clubul Alpin Valea Jiului. Înscriele încep săptămâna viitoare, iar competiția va avea loc în luna august.

Practic Oslea Night Ridge reprezintă continuarea evenimentului Iorgovanu Night Run deoarece se trece cu traseul de noapte pe muntele vecin, Oslea şi se continuă cu un vertical race pe porţiunea de coborâre a vechiului traseu de noapte.

“Revenim cu noi vești pentru alergătorii fără somn! Pe data de 8 aprilie, începând cu ora 00:01, dăm startul înscrierilor pentru Oslea Night Ridge 2019. În perioada 8-10 aprilie vă puteți înscrie cu taxă de participare redusă, iar începând din acest an vom avea un număr limitat de 200 de locuri pentru ambele curse”, spun organizatorii.

Formatul competiţiei este unul inedit şi îndrăzneţ, cele două curse desfăşurate în aceeaşi zi vor pune la grea încercare atât concurenţii cât şi organizatorii.

Competiţia include doua trasee distincte cu startul din acelaşi loc:
1. Vertical Race – Piatra Iorgovanului – 10 august – ora 09:00

  1. Oslea Night Ridge – 10 august – ora 21:00

 

 

Articolul precedentMii de pensionari din Valea Jiului vor primi până la 2000 de lei în plus la pensie
Articolul următorSitul Sarmizegetusa Regia va fi restaurat în cadrul unui mega-proiect. „Aşa ceva nu s-a mai făcut în România de mai bine de 30 de ani”