Mai multe persoane, între care şi un copil, au fost evacuate, marţi, de la etajul 9 al unui bloc de locuinţe din municipiul Vulcan, iar alţi 20 de locatari au reuşit să părăsească la timp imobilul, după ce la etajul a şaptelea al clădirii a izbucnit un incendiu.

„În momentul producerii evenimentului, în locuinţă nu se afla nicio persoană, însă salvatorii au evacuat şapte locatari de la etajul 9, printre care şi un minor, iar alţi 20 de locatari s-au autoevacuat, fiind evaluaţi medical la faţa locului de către paramedicii SMURD”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

La sosirea forţelor ISU Hunedoara, incendiul care a cuprins apartamentul se manifesta violent, extinzându-se şi la balconul acestuia.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autoscara mecanică şi echipajul SMURD Vulcan.

Echipajele operative au lichidat incendiul şi astfel a fost limitată propagarea focului la celelalte apartamente.

Cauza declanşării incendiului este în curs de stabilire. 

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentCu drag, despre România! Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin, despre adevărata valoare a județului Dâmbovița – joi, ora 20:00
Articolul următor350 de mineri din Valea Jiului vor fi disponibilizaţi de la 1 octombrie