Un incendiu a creat panică într-o scară de bloc din municipiul Deva. Un copil de trei ani și o femeie, în vârstă de 67 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din cauza fumului, locatarii imobilului au ieșit în fața blocului.

Totul s-a întâmplat, aseară, după ora 20:00, în scara unui bloc situat pe strada Mihai Eminescu din Deva. Trei echipaje de pompieri, cu o autospecială de capacitate medie, o ambulanță tip B2 și o autospecială de transport victime multiple, au ajuns în câteva minute la locul izbucnirii incendiului și au constatat că arderea se manifesta la un cărucior și la instalația electrică de la interfonul scării.

„Din cauza fumului acumulat pe casa scării locatarii au preferat să iasă în fața blocului. Un băiat de trei ani și o femeie de 67 de ani au fost asistați cu oxigen, de către echipajul medical, dar au refuzat transportul la spital. Incendiul a fost pus sub control rapid de pompierii deveni care au concluzionat că, cel mai probabil, arderea a fost generată de focul deschis în spații închise. În timpul incendiului s-au deteriorat zugraveală de pe scara blocului, avizierul și geamul ușii de acces”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Articolul precedentUn nou pas pentru realizarea domeniului turistic Șureanu
Articolul următorFOTO| “Ziua Pământului”, marcată de comisarii de la Garda de Mediu alături de copii