Doi tineri, din municipiul Hunedoara, unul în vârstă de 20 ani, iar celălalt de 19 de ani, au fost prinși de polițiștii rutieri în timp ce conduceau sub influența unor substanțe interzise.

Primul dintre ei a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe strada George Enescu, din municipiul Hunedoara. Polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv. „Conducătorul auto a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe de sânge și urină, pentru stabilirea substanțelor consumate”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Cel de-al doilea tânăr a fost oprit în trafic la diferență de doar o zi. Acesta conducea un autoturism pe strada Cloșca, înspre strada Constantin Bursan, din Hunedoara. Și în cazul acestuia, aparatul Drugtest, a indicat un rezultat pozitiv, fiind condus la spital, în vederea recoltării de probe de sânge și urină, pentru stabilirea substanțelor consumate.

Articolul precedentFOTO: Circulație deviată la Petrila
Articolul următor14 incendii de vegetație uscată, izbucnite, în ultimele trei zile, în mai multe localități ale județului