Stagiunea teatrului din Petroșani se deschide cu o piesă de ID Sîrbu, în data de 22 septembrie. De altfel, teatrul din Petroșani poartă numele marelui dramaturg. Premiera care deschide noua stagiune a teatrului din Petroșani se numește ”Ce mai taci, Gary?” spectacolul fiind realizat după un scenariu semnat de Ion D. Sîrbu, în regia lui Ion Barbu.

“Teatrul Dramatic Ion D. Sîrbu din Petroşani, după 70 de ani de slujbă întru cuvânt, vă invită la prima manifestare de teatru nonverbal. Cum bine spunea şi Domnul al cărui nume zace pe frontispiciul teatrului: Nu sunt sigur că ne tragem din maimuţă, dar… Aşa şi noi, deschidem stagiunea 2018 cu acest experiment în care vorbele care ar trebui rostite sunt doar praf în vânt. O veche cutumă a anchetelor spune că ceea ce scoatem pe cale bucală poate fi lesne folosit împotriva noastră. Ne-am luat această măsură de prevedere şi lăsăm doar faptele să facă vorbire”, spune artistul Ion Barbu, din calitatea sa de regizor.

 Spectacolul va avea loc în data de 22 septembrie 2018, de la ora 19.00, în sala mare a teatrului. Biletele pentru acest spectacol, dar și abonamentele pentru întregul sezon de spectacole de la teatrul din Petroșani au fost puse în vânzare la agenția teatrului, care are program de funcționare de marți până duminică în intervalul orar 9-14.

 

 

 

 

 

 

Articolul precedent„ZIUA NAȚIONALĂ DE CURĂȚENIE”: Mobilizare masivă și în județul Hunedoara
Articolul următorSuspiciune infirmată în cazul hunedoreanului din Bucium. Bărbatul nu este infectat cu West Nile