Geoparcul Dinozaurilor, din Țara Hațegului, județul Hunedoara, va fi promovat la Târgul Internațional de Turism, de la Berlin, eveniment ce se va desfășura în perioada 6 -10 martie.

Târgul Internațional de Turism de la Berlin este considerat cel mai important eveniment de acest gen din lume. În cadrul unui stand comun, integrat în standul de promovare a Rețelei Globale a Geoparcurilor UNESCO, partenerii implicați în proiect își vor promova oferta de geoproduse pe care le pun la dispoziția turiștilor. În acest sens, Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului va promova rețeaua de Case ale Geoparcului și dinostopurile reprezentând geoprodusele dezvoltate în cadrul acestui proiect.

Aspecte despre participarea la acest eveniment important, de talie internațională, din domeniul turismului au fost discutate cu prilejul unei noi întâlniri în cadrul proiectului Interreg Danube GeoTour, găzduită de Geoparcul Internațional UNESCO Bakony – Balaton, din Ungaria.

Partenerii în proiect au stabilit pașii următori, le-au prezentat jurnaliștilor maghiari rezultatele obținute până acum și au văzut câteva dintre punctele de vizitare ale geoparcului din Ungaria, următoarea provocare fiind promovarea geoparcurilor Danube GeoTour, printre care și Geoparcul Dinozaurilor din Țara Hațegului, la Târgul Internațional de Turism de la Berlin 2019.

Articolul precedentDelegație a Comisiei Europene, prezentă în județul Hunedoara. Vizită de informare legată de SMID
Articolul următorFurt pe holul spitalului. Trei bărbați din Hunedoara, reținuți de polițiștii din Alba