Peste 200 de elevi și sportivi din județul Hunedoara vor fi recompensați cu diplome și premii în bani pentru rezultatele excepționale obținute la olimpiade și concursuri. Se va întâmpla în cadrul „Galei Excelenței Hunedorene”, eveniment aflat la a treia ediție.

Festivitatea de premiere a celo mai buni elevi și sportivi hunedoreni va avea loc luni, 6 mai, de la 13:00, în sala de spectacole a Teatrului de Artă din Deva.

120 de elevi și profesori coordonatori, 101 sportivi și antrenori din județul Hunedoara vor fi recompensați cu diplome și premii în bani. În luna aprilie, Consiliul Județean Hunedoara a alocat 107.000 lei pentru premierea valorilor hunedorene. Elevii și profesorii lor vor fi premiați pentru rezultatele deosebite obținute la concursurile școlare și olimpiadele internaționale din anul școlar 2017-2018. La rândul lor, sportivii și antrenorii lor vor fi premiați pentru rezultatele de excepție obținute la disciplinele olimpice și neolimpice în cursul anului 2018.

Participanții la festivitate vor primi în dar și un scurt moment artistic oferit de Teatrul de Artă Deva.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Hunedoara, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Hunedoara, Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Teatrul de Artă Deva și Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara. Intrarea este liberă pentru publicul interesat.

Articolul precedentDouă contracte majore pentru petroșăneni au fost scoase la licitație
Articolul următorDouă zile de umor la Deva, în cadrul festivalului organizat în memoria lui Liviu Oros