Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 37 de ani, din Deva, au fost prinși de polițiști la scurt timp după ce au sustras mai multe bucăți de cablu de la instalațiile feroviare dezafectate ale unei magistrale CFR.

Suspecții au acționat în zona pasajului de trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Săulești, de lângă Simeria. Ei au fost prinși în timpul unei acțiuni a polițiștilor de la „Transporturi Feroviare” Hunedoara și Deva. Oamenii legii spun că, cei trei au secţionat şi furat bucăți de cablu – în lungime totală de aproximativ 236 metri – de la instalaţiile feroviare a magistralei dezafectată ca urmare a lucrărilor de modernizare a culoarului 4 – Paneuropean.

Cablul secționat a fost recuperat de către poliţişti. A fost măsurat bucată cu bucată şi, apoi, predat Districtului C.F.R. Simeria.

În ceea ce îi privește pe cei trei bărbați, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și depuși în arestul IPJ Hunedoara. Ei urmează să fie prezentați magistraților în vederea luării măsurilor legale.

Oamenii legii vor continua cercetările faţă de cei trei bărbaţi, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Articolul precedentPetroșani: Dezbateri fără miniștri
Articolul următorLocuitorii Orăştiei primesc curent electric după o schemă provizorie şi de la grupuri electrogene. Reparaţiile continuă!