Un accident groaznic de circulaţie s-a petrecut astăzi după-amiază, pe Drumul Naţional (DN) 7, în localitatea Veţel din judeţul Hunedoara. Un autoturism în care se aflau doi tineri, care erau fraţi, a fost “prins” între două TIR-uri. Băiatul de 21 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat la faţa locului, iar sora lui, mai mică cu un an, a fost transportată în comă la spitalul din Deva.

Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte care au dus la producerea tragediei. Martorii oculari au povestit că maşina în care se aflau cei doi fraţi ar fi vrut să vireze la stânga pe un drum secundar, moment în care ar fi fost lovită în plin din spate de un TIR şi proiectată în altul de pe contrasens.

Pompierii militari specializaţi în descarcerare, prim ajutor şi stingere, de la Detaşamentul eva şi Secţia Ilia au intervenit la accidentul rutier, produs în localitatea Veţel, în care au fost implicate, două autotrenuri şi un autoturism. În urma coliziunii, un bărbat şi o femeie, au rămas blocaţi în autovehicul. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat manevrele de stabilizare a celor doi răniţi grav. Bărbatul a fost declarat decedat la locul accidentului de medicul SAJ, în timp ce femeia transportată în stare de inconştienţă la UPU Deva”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Pompierii ISU Hunedoara intervin la un accident rutier produs pe Dn 7 în care un tânăr şi-a pierdut viaţa iar o femeie a fost grav rănită – Video

Publicată de ISU Hunedoara pe Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018

Unuia dintre şoferii de TIR i s-a făcut rău în momentul în care a aflat că un om a murit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD.

Poliţiştii investighează circumstanţele exacte în care s-a produs tragedia.

TIR-urile transportau anvelope şi autoturisme. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat preţ de câteva zeci de minute, circulaţia fiind deviată temporar pe DJ 706A.

Sursa foto: ISU şi SAJ Hunedoara
Articolul precedentAutorităţile din Hunedoara, pregătite pentru căderea zăpezii
Articolul următorPlanuri și proiecte pentru localnicii dintr-un cartier mărginaș al municipiului Vulcan