O familie cu trei copii, din municipiul Brad, are nevoie de ajutor după ce un incendiu puternic le-a mistuit casa. Oamenii nu au mai putut salva nimic din calea flăcărilor şi au privit neputincioşi cum toată agoniseala de-o viaţă le-a fost distrusă. Ei au acum nevoie de sprijin pentru a nu rămâne în frig.

Necazul familiei Cosulea, din zona Runc, s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri, 16 noiembrie. Incendiul ar fi izbucnit din cauza unui coş de fum. Flăcările au cuprins acoperişul locuinţei şi s-a extins cu repeziciune, distrugând aproape totul.

Părinţii, cei trei copii, dintre care unul de şase ani, altul de nouă ani şi o fetiţă de 16 ani, precum şi bunicii acestora, au rămas doar cu hainele de pe ei. Bătrânii au suferit un şoc când au văzut nenorocirea.

Apropiaţii familiei fac acum un apel să îi sprijine pe membrii acestei familii, orice ajutor fiind binevenit. „Cine poate și dorește să ajute cu ceva: haine, materiale de construcţii sau bani. A rămas pe drumuri o familie cu trei copii: unul de şase ani, unul de nouă ani, fetița de 16 ani. Cu ei locuiesc şi bunicii care sunt în stare de șoc. Numărul de telefon al familiei este: 0723.717.105. Mulţumim pentru ajutor”, a scris, pe reţeaua de socializare, Adina Voichița Darabanț.

Şi primarul din Brad a anunţat că, în cursul zilei de luni, 19 noiembrie, se va deschide un cont bancar unde se pot depune sume de bani în scop umanitar. Potrivit acestuia, Consiliul Local al municipiului va analiza acordarea unui ajutor de urgenţă în acest caz. „Informaţii despre contul bancar şi modul de sprijin vor fi anunţate în cursul săptămânii viitoare. Mulţumiri anticipate pentru oamenii care vor acorda un sprijin acestei familii”, a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

Articolul precedent„Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice”. Evoluția cazurilor de infecții în județul Hunedoara
Articolul următorUn fost prefect al județului și ex-director al Termocentralei Mintia își lansează două cărți la Deva