Plutonierul major Daniel Călin (foto), din cadrul ISU Hunedoara, a obţinut șase medalii de aur şi una de argint la Jocurile europene ale poliţiştilor şi pompierilor, ediţia a șaptea, desfăşurate în Gibraltar.

Pompierul hunedorean a lansat săgeţile spre punctul central al ţintelor de la distanţe cuprinse între 70 şi 40 de metri.

Hunedoreanul a făcut parte dintr-un lot alcătuit din 19 sportivi care au reprezentat România la această ediţie a Jocurilor europene. Sportivii români au reuşit să câştige 80 de medalii.

 

 

Palmaresul plutonierului major Daniel Călin este impresionant. În ultimii ani pompierul a câştigat numeroase medalii la competiţiile europene şi mondiale dedicate poliţiştilor şi pompierilor.

Precizia şi determinara sunt constante ale personalităţii pompierului nu doar în competiţia la tir cu arcul ci şi în lupta cu flăcările sau cu secundele pentru salvarea vieții semenilor.

Articolul precedentCaz cutremurător în satul Cioclovina. Și-au pierdut fratele într-un incendiu și au rămas sub cerul liber, în prag de iarnă
Articolul următorAccident la intrarea în Deva. O mașină a intrat într-un copac după ce șoferului i s-ar fi făcut rău