Chef Mircea Toderaș a fost premiat pentru performanța obținută la Campionatul Mondial de Pizza și Paste desfășurat, la începutul acestei luni, la Sibiu, și de unde s-a întors acasă multiplu medaliat. În semn de prețuire, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, i-a acordat o diplomă cu titlul de „Bucătarul Cetății Deva”. 

Creațiile culinare ale deveanului, experiența în mânuirea aluatului de pizza și creativitatea au impresionat juriul acestui eveniment destinat profesioniștilor și Chef Mircea Toderaș s-a întors acasă cu Cupa de aur (pentru pizza creativă), diplome și cinci medalii (două de aur, două de argint și una de bronz) pentru performanța dovedită în arta culinară.

Deveanul s-a întrecut cu aproape 60 de competitori din România și alte țări ale Europei și a învins. A fost un maraton continuu, iar rezultatele obținute și aprecierea celor mai renumiți bucătari a fost o incununare a efortului, a muncii și a talentului de care Chef Mircea Toderaș a dat dovadă.

„I-am acordat o diplomă deveanului Mircea Toderaș în semn de apreciere pentru că a dus renumele Devei, într-o competiție internațională de cooking. (…) Dorim să organizăm și la Deva astfel de competiții culinare de prestigiu. Îl felicit încă o dată, atât în numele meu cât și al comunității devene, pentru rezultatele deosebite!”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

La rândul său, Mircea Toderaș i-a mulțumit primarului pentru această onoare, afirmând că reprezintă, cu multă mândrie, Deva la competițiile culinare la care participă.

Citește și:

FOTO| Un bucătar-chef din Deva a luat cupa din aur şi cinci medalii la Campionatul Internaţional de Pizza şi Paste

 

Articolul precedentEveniment cultural în Ţinutul Pădurenilor. Se va lansa monografia comunei Lelese
Articolul următorPartea hunedoreană a șoseli Transalpina rămâne închisă de Paște