Un Trabant, aflat într-o parcare din apropierea spitalului județean din Deva, le-a atras atenția unor hoți. Aceștia au încercat să îl demonteze bucată cu bucată, cu intenția de a vinde piesele la fier vechi pentru a face rost de bani. Nu au mai apucat să își ducă planul la îndeplinire fiindcă au fost prinși de polițiștii locali chiar în timp ce acționau.

Flagrantul a avut loc în noaptea de 3 spre 4 decembrie. La adăpostul întunericului, ce doi bărbați au demontat motorul, unul dintre scaune, bara din față, dar și alte piese ale mașinii, pe care le-au ascuns după niște tomberoane de gunoi din zonă. Polițiștii locali le-au stricat, însă, toate socotelile. Un echipaj al Poliției Locale Deva a ajuns la fața locului, în urma unei sesizări telefonice.

La vederea oamenilor legii, unul dintre bărbați a luat-o la fugă, dar acesta a fost urmărit și prins de polițistul local. Luați la întrebări, bărbații au recunoscut că aveau de gând să vândă piesele mașinii la fier vechi.

Cei doi tineri au ajuns „pe mâinile” polițiștilor de Poliția Municipiului Deva, care continuă acum cercetările în cazul lor.

Articolul precedentProiectul privind realizarea Muzeului Civilizației Dacice la Orăștie, în faza de precontractare
Articolul următorMunicipiul Vulcan găzduiește un festival regional de folk