S-a filmat, luni, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. O echipă de producţie, sosită în municipiul de pe Cerna, a turnat mai multe secvenţe pentru un spot publicitar ce va fi difuzat în Rusia.

Reclama este realizată pentru o companie de telefonie din Rusia, echipa de producţie începând filmările, la castelul din Hunedoara, astăzi dimineaţă. Acestea s-au întins pe durata a 12 ore, fiind implicaţi şi mai mulţi hunedoreni pe partea de figuraţie.

Potrivit lui Sorin Tincu, directorul Muzeului Castelul Corvinilor, pe perioada realizării filmărilor, accesul turiştilor în incinta monumentului istoric nu a fost restricţionat. „Este vorba despre un spot publicitar pentru operatorul de telefonie MegaFon din Rusia. Până la orele amiezii, s-a filmat în faţa castelului, iar după aceea, în Sala Cavalerilor”, a precizat acesta.

Sursa foto: Muzeul Castelul Corvinilor

Nu este pentru prima dată când la castelul din Hunedoara se filmează spoturi publicitare. La sfârşitul anului trecut, în prag de Crăciun, în incinta edificiului istoric s-au turnat secvenţe pentru o altă reclamă publicitară. Printre altele, castelul mai apare într-o altă reclamă a unui renumit ceai din Anglia, dar a fost promovat și peste ocean prin intermediul unui alt spot publicitar, filmat în interiorul monumentului istoric, și difuzat în Brazilia.

Impunătorul monument medieval, considerat emblemă a municipiului Hunedoara, a fost ales, în ultimii ani, de tot mai multe case de producţie, ca loc de filmări şi pentru lungmetraje celebre, unele produse chiar şi de Hollywood.

Articolul precedentBărbat decedat după ce s-a aruncat în fața unui tren
Articolul următorCJ Hunedoara: „Au început reparațiile la drumurile județene!”