Cele mai bune proiecte de voluntariat, voluntarii, coordonatorii de voluntari și echipele de voluntari din județul Hunedoara, care au avut o activitate deosebită în acest an, au fost premiate, în cadrul unei gale organizată, la Deva, pentru prima dată.

„Gala Voluntariatului” s-a aflat la prima ediţie şi a fost organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Hunedoara, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Hunedoara și Inspectoratul Școlar Județean (IŞJ) Hunedoara. Au fost acordate premii pentru „Voluntarul anului”, „Proiectul de voluntariat al anului”, „Coordonatorul de voluntari al anului” şi „Echipa de voluntari a anului”.

Printre cei premiaţi s-au aflat şi voluntarii Geoparcului Dinozaurilor Ţara Haţegului, care au primit un trofeu și patru diplome, în semn de recunoaştere a activităţii întregii echipe de voluntari, a Petrei Lînaru – nominalizată la „Voluntarul anului”, a lui Cristian Ciobanu – nominalizat la „Coordonatorul de voluntari al anului”, dar și a Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului ca instituție care sprijină activitatea de voluntariat.

Articolul precedentAccident rutier cu trei victime pe DN66
Articolul următorAsociaţia Pro Infrastructura: „În loc de autostrăzi, avem jocuri politice și munți de incompetență”