Drumurile vor fi aduse la starea inițială după lucrările de la ape. Toate străzile pe care se va interveni în cadrul programului de modernizare și reabilitare a rețelelor de apă și canal vor fi readuse la starea inițială la finalizarea lucrărilor. Oficialii de la ApaServ Valea Jiului dau asigurări că nu vor exista probleme la infrastructura rutieră. În plus, acest lucru este prevăzut și în contractele de lucrări.

”O cerință în cadrul proiectului este tocmai aceasta: aducerea terenului la starea inițială. Pe Petroșani sperăm că va fi o colaborare bună cu constructorul, astfel ca ca în final să fie adus terenul – trotuarul, strada – la starea inițală. Este o cerință în cadrul proiectului. Dacă nu se va întâmpla acest lucru înseamnă că nu se ating obiectivele din cadrul proiectului. Nici nu se pune această problemă”, susține Cristian Ionică, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului.

La Petroșani s-a semnat deja ordinul de începere a proiectului. În total, sunt de reabilitat aproximativ 20 km de rețele de apă, respectiv peste 10 km de rețele de canalizare.

 

 

Articolul precedentVIDEO. Un muzeu unic în România a fost deschis la Petrila. Dezvelirea statuii salvatorului miner a avut simboluri specifice
Articolul următor„Jocuri și obiceiuri din bătrâni”, spectacol, în această seară, la Deva