Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, sub „aripa” căreia se află și Secția de Drumuri Naționale Deva, susțin că sunt pregătiți pentru perioada de iarnă.

Pentru drumari, sezonul rece începe mâine, 1 noiembrie, urmând să se încheie oficial în 31 martie 2019. La nivelul DRDP Timișoara, există contracte pentru toate drumurile naționale aflate în administrare, precum și pentru loturile de autostradă.

La nivelul Secției de Drumuri Naționale Deva, de deszăpezire se va ocupa asocierea SC GIGA RENA SRL & SC INSTAL ROS SRL. În ceea ce privește utilajelor, din 1 noiembrie, la SDN Deva sunt 23 în baze, iar trei vor fi furnizate la cerere. “Stocurile de sare sunt asigurate în toate bazele aflate pe raza districtelor de drumuri naționale și la Centrele de Întreținere și Coordonare de pe autostrada A1 în proporție de peste 43% din cantitatea necesară. În total, la data de 31 octombrie 2018, în bazele de șes și de munte ale DRDP Timișoara se află peste 23.000 de tone de sare și peste 70 de tone de clorură de calciu”, arată, într-un comunicat, reprezentanții DRDR Timișoara.

DRDP Timișoara își desfășoară activitatea pe raza județelor Alba, Arad, Caraș-Severin, Gorj, Hunedoara, Mehedinți și Timiș, administrând o rețea de drumuri naționale în lungime de peste 2.200 de kilometri și 248 de kilometri de autostrăzi.

Articolul precedentBILANȚ| Peste 8.000 de hunedoreni și-au găsit un loc de muncă, în primele nouă luni ale acestui an
Articolul următorIluminat cu LED-uri la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Petroșani