Doliu în lumea muzicii populare. Un îndrăgit artist s-a stins din viață la doar 40 de ani

Veste șocantă în lumea muzicii populare românești. Cunoscutul interpret al cântecului popular Daniel Rosalim s-a stins din viață, după o perioadă de lungă suferință. Avea doar 40 de ani. Artiștii hunedoreni deplâng dispariția prematură a acestuia.

Daniel Rosalim s-a născut pe 29 ianuarie 1978, în Şura Mare, la doar cinci kilometri de Sibiu. A fost elev al Școlii Populare de Arte din Deva. A debutat în lumea artistică la concursul „Moștenitorii”, din cadrul Tezaurului folcloric, de la Televiziunea Română.  A susținut numeroase spectacole alături de una dintre cele mai iubite interprete de folclor din judeţul Hunedoara, Mariana Anghel. Cântăreaţa şi-a exprimat durerea printr-un mesaj publicat, în această dimineaţă, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare.

O mare pierdere ne trezeşte la realitate,iar orice alt lucru nu ai are valoare în faţa durerii…! Mi-ai fost elev la Şcoala Populară de Arte Deva, mai apoi nenumărate concerte și turnee împreună… Îţi mulţumesc pentru glasul tău inegalabil, pentru cât am râs împreună… Acum a rămas un mare gol în sufletul meu şi nu îmi rămâne decât să aprind o lumânare pentru sufletul tău minunat, Daniel Rosalim”, a scris interpreta.

Daniel Rosalim era solist vocal la Ansamblul profesionist „Cindrelul Junii Sibiului”. Acesta suferea de o formă severă de cancer.

 

Articolul precedentCampanie de colectare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) la Orăştie
Articolul următorTurneu internaţional de şah la Deva. Peste o sută de concurenţi se întrec în „sportul minţii”