Locuitorii municipiului Deva sunt așteptați la stand up comedy cu Nicu Bendea. Evenimentul va avea loc la Cinema Patria din oraș. Reputatul comediant de la Cluj, Nicu Bendea vine la Deva și anunță o seară plină de haz, pe 17 mai, de la ora 20:00, la Cinema Patria din centrul municipiului.

Nicu Bendea este profesor de matematică de profesie, dar mai e cunoscut drept unul dintre cei mai iubiți comedianți ai Clujului. Contactul cu scena l-a început în urmă cu aproape 15 ani, în 2004, în urma unei preselecții a trupei de umor „Comedica”. Împreună cu colegii din trupă, a jucat în zeci de spectacole în toată țara. În timp, stand up comedy-ul a început să fie tot mai pregnant în spectacole, în 2007 având primul spectacol integral pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj – Napoca. Mereu în căutare de subiecte noi, de la politic până la monden, de la social până la cultural, “bagajul” de glume noi s-a împrospătat permanent. „Am susținut spectacole în cluburi, cafenele, baruri, case de cultură, teatre. Am înveselit, cred eu, mii și mii de români și am trăit bucuria de a-i vedea râzând”, povestește Nicu Bendea.

Biletele pentru show-ul de la Deva se pot achizitiona de la casieria Cinematografului „Patria” din oraș, prețul acestora fiind cuprins între 15 și 25 de lei.

Articolul precedent„Ziua Mondială a Inimii”| Peste 32.000 de hunedoreni suferă de boli cardiovasculare
Articolul următorAtenționare meteo de vreme rea până miercuri seară