Deva intră în 2019 cu No Mercy. Revelion în aer liber, în centrul istoric al orașului -MESAJUL ARTISTULUI

Locuitorii municipiului Deva sunt invitați să petreacă în stradă trecerea dintre ani. Administrația publică locală a pregătit un spectacol ce se va desfășura în Piața Unirii din centrul istoric al orașului. Capul de afiș este trupa No Mercy.

https://www.facebook.com/CentrulCulturalDeva/videos/218064889124634/

Muzică, dans și voie bună, show de lumini, foc de artificii și concursuri cu premii surpriză – de toate acestea vor avea parte devenii în noaptea dintre ani, pe care o vor petrece alături de trupa latino-pop No Mercy, Cristina Vasiu și formațiile Topaz și Quas.

Concertele Revelionului în aer liber vor debuta, la Deva, la ora 21:00, când pe scena din Piața Unirii va urca trupa Topaz, după care, la 21:45, formația Quas, la 22:30 solista Cristina Vasiu, iar recitalul susținut de No Mercy va începe în jurul orei 23:15.

La fel ca anul trecut și în ceilalți ani, vom organiza Revelionul în aer liber în Piața Unirii. La cumpăna dintre ani, avem mai multe spectacole și punctul de forță este trupa No Mercy, o trupă de succes la nivel mondial care va concerta la Deva. Va fi o atmosferă, suntem convinși, frumoasă și îi așteptăm pe deveni, pe hunedoreni, să vină în noaptea de Anul Nou să petrecem împreună”, a spus primarul Devei, Florin Oancea.

Trafic închis în zona Pieței Unirii

Pentru desfășurarea Revelionului în aer liber, autoritățile au luat măsura închiderii traficului rutier pe câteva străzi învecinate zonei în care va avea loc evenimentul. Astfel, din data de 31 decembrie 2018, începând cu ora 21:00, și până 1 ianuarie 2019, ora 01:00, se va închide circulația rutieră în Piața Unirii, dinspre strada Libertății și strada Lucian Blaga.

Articolul precedentAtenție la obiectele pirotehnice! Un gest necugetat poate face diferența între o noapte de Revelion reușită și o tragedie
Articolul următorLa Lupeni continuă investițiile pentru schimbarea aspectului localității