Municipiul Oradea a găzduit, recent, două competiții importante pentru dansul sportiv din țara noastră. A fost vorba despre Campionatul Național pe Secțiuni și “Cupa Exclusive”.
 
La ambele întreceri au luat parte și dansatori sportivi legitimați la CSM Deva, care au avut evoluții apreciate. Astfel, la Campionatul Național pe Secțiuni au luat statul, la categoria de vârstă de 16-18 ani, Brigita Marina și Andrei Stoica. Tinerii dansatori de la CSM Deva, în vârstă de doar 15 ani și trecuți, din acest sezon, la tineret”, au concurat împotriva unor adversari mai experimentați și, la final, au ocupat un meritoriu loc 8, la secțiunea Standard, la care au luat startul 30 de perechi
 
Și la Cupa Exclusive” de la Oradea dansatorii de la CSM Deva, pregătiți de Anda Căprioară, au avut evoluții remarcabile, două dintre perechile prezente la competiție urcând pe podiumul de premiere. Este vorba despre Denisa Kellemberger și Raul Igna, care au ocupat poziția secundă la secțiunea Open Basic Latino 16-35 de ani, și Rebeca Voicu și Andrei Budeanu, aflați la primul concurs sub culorile CSM Deva, locul al doilea la aceeași secțiune de dans, dar la categoria de vârstă 14-15 ani.
Meritorie a fost și comportarea micuților Ariana Macru și Yanis Drui, locul șapte la clasa E , 10-11 ani.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentCastelul Corvinilor din Hunedoara are noi surprize pentru vizitatori
Articolul următorSănătatea la control. Doctor Mihai Dobra: Stresul, dușmanul tăcut al sănătății