Voluntarii de la Crucea Roșie din Lupeni au ținut să marcheze ziua de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, printr-un spectacol. Toate doamnele și domnișoarele din localitate au fost invitate să ia parte la spectacolul organizat la sala Palatului Cultural Lupeni de către Subfiliala locală de Cruce Roșie și Centrul social E.G.A.L., în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni.

Evenimentul a prilejuit derularea unor momente artistice de excepție, aduse pe scenă de copiii talentați din cadrul Grupului ”Glasuri de argint” (coordonat de prof. Ileana Berki), de la Ansamblul ”Mesagerii Iubirii” (coordonat de prof. Mariana Peptenaru), dar și elevii clasei de muzică de la Casa de cultură a Studenților din Petroșani (coordonați de prof. Eugen Muntean) și ai Clasei de canto-muzică populară de la Școala Populară de Artă din Petroșani (coordonați de prof. Simona Ionașc).

Pentru că acestui frumos eveniment dedicat zilei de 8 Martie i s-au alăturat și voluntarii Centrului EGAL al Crucii Roşii Române din Lupeni, pentru doamnele și domnișoarele participante la acest spectacol, a fost prezentată și o expoziție cu vânzare constând în mărțișoare unicat, hand-made, confecționate de beneficiarii activităților sociale ale Centrului EGAL.

Articolul precedentNormă de hrană pentru polițiștii locali din Lupeni
Articolul următorCântăreaţa de muzică populară Mariana Anghel, premiată simbolic de societatea civilă din Deva