Copiii au aflat cum ajunge apa la robinet. Apa Serv Valea Jiului a fost gazda unui grup de 22 de elevi din Finlanda, Grecia, Germania, Polonia, Portugalia şi România. Elevii se află la Vulcan într-un schimb de experiență, în cadrul programului ERASMUS +. 

Intitulat „On the Edge” proiectul este unul interdisciplinar care își propune, printre altele, să le prezinte copiilor, o serie de abordări practice ale cunoștințelor învățate la clasă.

Angajați ai Apa Serv le-au prezentat elevilor și profesorilor participanți, o serie de aspecte din cadrul activităților specifice operatorului de apă potabilă și canalizare din Valea Jiului. Astfel, de dimineaţă elevii şi profesorii acestora au vizitat captarea Buta și barajul de la Valea de Peşti iar, mai apoi, au avut ocazia să urmărească modul de potabilizare al apei în cadrul staţiei de tratare de la Valea de Peşti. Aici, specialiștii ASVJ le-au prezentat întregul flux tehnologic, atât prin intermediul vizionării unui film de prezentare cât și prin vizitarea efectivă a stației.

Articolul precedentAdministratorul județului Hunedoara vine la Petroșani, la o întâlnire cu cetățenii
Articolul următorAngajaţii Primăriei Deva se instruiesc în domeniul prevenirii corupţiei