Micuţii sunt aşteptaţi, în număr cât mai mare, mâine, de sărbătoarea Floriilor, la Grădina Zoologică din municipiul Hunedoara, unde vor avea parte de mai multe concursuri distractive.

Administratorii parcului de animale au pregătit un eveniment la care sunt invitaţi copiii şi părinţii acestora. „De Florii, vă așteptăm la Zoo! Duminică, 21 aprilie, Grădina zoologică din Hunedoara organizează un eveniment pentru copii și părinți. Vă așteptăm cu drag să participați la concursuri și să vă distrați în familie!”, spun organizatorii. Astfel, între orele 14:00 şi 17:00, cei mici vor putea participa la concursuri de ghicitori, de desene pe asfalt sau de transportat oul cu lingura. De asemenea, se vor putea întrece şi în sărituri cu sacii, ca iepuraşii. Desenele cu animalele, realizat de copii, vor fi publicate pe pagina oficială a Primăriei Hunedoara, de pe reţeaua de socializare, iar primele trei cele mai votate vor fi premiate. Evenimentul este organizat de Primăria şi Grădina Zoologică din Hunedoara.

Grădina zoologică din Hunedoara este amplasată pe strada Pădurii, la limita ariei protejate „Pădurea Chizid”. Cei care trec îi trec pragul pot să vadă lei, tigri, babuini, ponei, iepuraşi, precum şi alte animale.

 

Articolul precedentFOTO| Spectacol gratuit pentru copiii dintr-o zonă defavorizată a judeţului Hunedoara
Articolul următorMunicipiul Petroșani are bugetul aprobat