Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a murit după ce ar fi primit o lovitură în zona capului, în urma unui conflict iscat, se pare că, la barul din satul hunedorean Dâncu Mare, comuna Mărtinești.

Bărbatul a fost găsit, aseară, căzut la pământ, în stare de inconștiență, iar medicii nu au mai putut să îi salveze viața. Primele cercetări ale anchetatorilor arată că hunedoreanul ar fi fost lovit în zona capului de un alt bărbat, cu care ar fi avut un conflict la barul din sat.

Bărbatul care a decedat era din Călan. Suspectul din acest caz este, în acest moment, audiat de polițiști. „Aseară, în data de 22 noiembrie 2019, ora 22:23, Poliția Municipiului Orăștie, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, în satul Dancu Mare, comuna Mărtinești, a fost găsită o persoană de sex masculin, căzută la pământ, în stare de inconștiență și prezintă o lovitură in zona capului. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din orașul Calan, care ar fi avut un conflict cu un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, la barul din sat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe și ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate situația de fapt”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Articolul precedentBursele elevilor pot fi cumulate
Articolul următorInvestiții în infrastructura sportivă