Hunedorenii sunt invitaţi la teatru. Pe scena instituţiei culturale din reşedinţa judeţului se va juca miercuri, 20 martie, de la ora 19:00, piesa „Numitorul comun-război total!”. Spectacolul are o distribuţie de excepţie.

“Numitorul comun”, o producţie a Teatrului de Comedie din Bucureşti, ajunge la Deva, prin proiectul cultural P2P Theatre. Piesa, scrisă de Alexandru Popa, a fost premiată în anul 2015 în cadrul Concursului de Comedie Românească, fiind, ulterior, montată pe scena Teatrului de Comedie de către Vlad Zamfirescu.

Spectacolul este despre „doi bărbați, o femeie și un infinit de posibilități. Probabil este cea mai curajoasă comedie pe un text românesc contemporan. Într-un ritm alert, cu replică acidă, spunând ușor adevăruri grele, “Numitorul comun” te face, în general, să râzi în lacrimi și, în particular, să plângi râzând”, spun organizatorii.

M-am întrebat dacă nu cumva distanța dintre cine suntem și cine am putea fi, într-un context capabil să ne forțeze limitele, rămâne mereu constantă, oricât de diferiți ne-am ști. Pentru că n-am știut să răspund la întrebare, am hotărât să las la o parte dilemele de revistă „glossy” și să scriu un text despre un interviu de angajare” a declarat Alexandru Popa despre piesa scrisă de el.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Nadiana Sălăgean, Marius Florea Vizante și Alexandru Ion.

Articolul precedentSpectacol folcloric va fi susținut la Lupeni
Articolul următorCirculația feroviară a fost reluată, pe firul al doilea, între stațiile Zam și Câmpuri Surduc