Primăvara se lasă așteptată și vremea se va răci, după cum spun meteorologii, care au emis o atenționare de tip cod galben, de intensificări ale vântului și viscol la munte. Avertizarea este valabilă, astăzi și mâine, pentru mai multe zone din țară, inclusiv pentru județul Hunedoara.

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că, în perioada 22 februarie, începând cu ora 16:00, și până pe 23 februarie, la ora 16:00, mai multe zone ale țării, printre care și județul Hunedoara se vor afla sub incidența codului galben. Fenomenele prognozate sunt intensificări susținute ale vântului și viscol la munte. „În Banat, Crișana, Muntenia, Dobrogea și în sudul și centrul Moldovei vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 55…65 km/h și izolat 70 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, cu viteze peste 90…100 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității”, informează ANM.

Meteorologii spun că, vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind deosebit de rece pentru această perioadă, fiind geroasă noaptea și dimineața.

Articolul precedentÎntâmplare dramatică pe DN 66. Un bărbat a murit izbit de mașină, după ce a fost implicat într-o simplă tamponare
Articolul următorCozile umilinței iau sfârșit