Sute de cetățeni ai Văii Jiului veneau săptămânal, în fiecare zi de joi, la ghișeul Casei de Asigurări de Sănătate pentru a obține diferite adeverințe. Cozile umilinței, erau descrise cozile interminabile de la ghișeu. Calvarul oamenilor va lua sfârșit.

Locuitorii din Valea Jiului primesc o veste bună. După 6 ani în care biroul Casei de Asigurări de Sănătate a funcționat la Petroșani doar în zilele de joi, în curând asigurații din Valea Jiului vor avea acces la serviciile acordate în cadrul sistemului de asigurări de sănătate fără a mai fi nevoiți să se deplaseze în reședința județului. Oficialii CJAS Hunedoara, estimează că în următoarele două luni, vor fi finalizate procedurile de autorizare a Oficiului de Asigurări de Sănătate Petroșani, cu activitate permanentă.

Totodată, la solicitarea conducerii CAS Hunedoara, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al municipiului Petroșani din data de 31 ianuarie 2019 a fost aprobată Hotărârea privind aprobarea încheierii unui contract de comodat, între Spitalul de Urgență Petroșani și Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara, perfectat în data de 11 februarie 2019, pentru spațiul situat în Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului de Urgență Petroșani, cu destinația – Oficiul de Asigurări de Sănătate Petroșani. în anul 2013 a fost deschis ghișeul de la Petroșani. Acesta funcționează în fiecare joi de la ora 10:00 la ora 15:00. În fiecare zi de joi, sute de persoane iau cu asalt ghișeul Casei de Sănătate de la Petroșani.

 

colaborator

 

Articolul precedentCod galben de frig și vânt, astăzi și mâine, valabil și pentru județul Hunedoara
Articolul următorOperatorul care gestionează deșeurile din Valea Jiului nu își primește banii