Reprezentanții autorității locale de la Vulcan au avut programnată o întâlnire cu reprezentanții beneficiarului proiectelor dedicate zonelor ZUM din municipiul Vulcan, în mijlocul membrilor comunității din Colonia de Jos. Autoritățile locale implementează un proiect privind combaterea sărăciei în zonele marginalizate.

“Scopul acestei întâlniri a fost acela de a stabili în dialogul direct dintre Primăria municipiului Vulcan ( beneficiar al proiectelor POR/POCU), Gal Vulcan, reprezentantul proiectantului și cetățenii din această zonă, detaliile tehnice pentru proiectul de amenajare a terenului de sport și a locului de joacă, din perimetrul acestei zone. Această întâlnire dă practic forma detaliată a proiectului solicitat de cetățenii din Colonia de Jos, ceea ce permite beneficiarului – Primăria municipiuluiVulcan să treacă la etapa de solicitare a finanțării, prin Gal Vulcan, pentru unul din obiectivele stabilite prin Strategia de Dezvoltare Locală, pentru această zonă”, arată informarea Primăriei Vulcan.

Echipa Gal Vulcan va reveni în zona Colonia de Jos, pentru fiecare proiect cuprins în programul de măsuri care definesc scopul existenței noastre în comunitatea Vulcanului. Același mod de comunicare și acțiune se va regăsi gradat, în toate zonele ZUM incluse în programul de activitate și anume Centrul Vechi, Morișoara, Crividia, Micro 3 B.

 

 

 

 

 

 

Articolul precedent24 de aparate de fitness vor fi montate în municipiul Deva
Articolul următorZăpadă în stațiunile montane din Valea Jiului