24 de aparate de fitness vor fi montate în municipiul Deva

Administrația publică locală din Deva a cumpărat un număr de 24 de aparate de fitness ce vor fi montate pe raza municipiului Deva. Pentru achiziționarea acestora, municipalitatea a plătit 123.000 de lei, adică aproximativ 26.000 de euro.

Achiziția a fost realizată prin SEAP și potrivit informațiilor publicate în sistem au fost cumpărate trei bucăți „Elipticall Cross Trainer”, alte trei „Seated Leg Preess”, trei bucăți „The Rider”, trei bucăți „Air Skier”, trei bucăți „Twister”, trei bucăți „Double Sit Up Bench”, trei bucăți „Pull Down Chalanger” și alte trei bucăți „Air Walker”.

Aparatele trebuie să fie fabricate din oțel galvanizat, prevăzute cu rulmenți, cu capete cauciucate, vopsite în câmp electrostatic și să fie prevăzute cu suport metalic pentru prindere în beton. Acestea trebuie să permită utilizarea în aer liber și se vor instala conform specificațiilor tehnice. Aparatele vor fi însoțite de declarații de conformitate care să fie şi să fie menţionat faptul că aparatele furnizate nu pun în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului înconjurător şi respectă toate standardele de calitate în vigoare”, se arată în descrierea achiziției făcută prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Articolul precedentCând va fi emis ordinul de începere a lucrărilor la conducta ed transport gaze naturale etapa I pe tronsonul Mintia – Brad?
Articolul următorCetățenii din Vulcan, în dialog cu reprezentanții administrației locale